fbpx

Od vsakega nakupa doniramo 1€ društvu Animal Angels Slovenija.

Finalni izbor najbolj smešnih fotografij divjih živali

Izbranih je bilo 42 najbolj smešnih fotografij natečaja The Comedy Wildlife. V spodnji galeriji boste lahko videli opico, ki jaha žirafo, smejočo kačo, hihitajočega tjulnja in veliko drugih fotografij, ki vam bodo zagotovo polepšale dan.

O natečaju

Leta 2015 sta natečaj ustanovila profesionalna fotografa Paul Joynson-Hicks in Tom Sullam. Ideja se je rodila iz strasti do divjih živali in desetletij izkušenj fotografiranja divjih živali v Afriki.

Brezplačni natečaj želi ponazoriti smešnost naravnega sveta in hkrati opozarjati na izzive, ki jih moramo premagati, da to zaščitimo.

Imate že svojega favorita? Zdržite še malo, glavni zmagovalec bo razglašen 21. oktobra 2021. Do 12. oktobra pa imate čas, da glasujete tudi vi na povezavi https://www.comedywildlifephoto.com/vote-affinity-photo-peoples-choice-award.php. Spremljajte naše kanale, saj bomo objavili novico tudi o zmagovalcu.

Smešne fotografije, smešni predmeti

Mogoče imate tudi vi doma simpatičnega hišnega ljubljenčka, ki vas velikokrat nasmeji do ušes in vam lepša dneve. Imate že kakšno smešno fotografijo, ki bi jo radi bolj izpostavili, da bi vas lahko zabavala vsak dan in morda krasila dnevno sobo ali pa spalnico? Si predstavljate blazino v obliki vašega ljubljenčka iz te smešne fotografije? Fotografija lahko krasi tudi vaše nogavice, skodelico, ovitek za telefon ali pa kar portret, ki bi izpopolnil steno vašega doma. Možnosti je veliko in vse to lahko naročite v naši spletni trgovini Ovittec.com.

Uživajte ob ogledu fotografij

Vir: comedywildlifephoto.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja