fbpx

Od vsakega nakupa doniramo 1€ društvu Animal Angels Slovenija.

O nas

Naša zgodba

 

Sem Nino kreativni iskalec rešitev, ponosni lastnik hišnih ljubljenčkov in soustanovitelj blagovne znamke Ovittec. Skupaj z odlično ekipo ustvarjam unikatna darila, ki dolgoročno krasijo bivalno okolje naših najboljših  prijateljev. Kot pričakovano, smo se znašli v enakem problemu, kot večina ob iskanju darila. Zato smo improvizirali in svoje prvo darilo oblikovali kar sami!

Okej, okej… Vse skupaj se sliši preveč lahko, a niti približno ni bilo tako. Potrebno je bilo kar nekaj dela in čisto na novo pridobljenih znanj, da je nastal prvi portret našega francoskega buldoga Ralpha. Tako imenovani »wow efekt« smo doživeli prav ob obdarovanju, nepopisno.

Od takrat imamo pri Ovittec-u  v mislih samo en cilj, in to je razširiti to veselje na čim več ljudi, ki obožujejo hišne ljubljenčke, prijatelje, družino itd

Pomoč organizacijam

 

Ne glede na to, da naših »spletnih polic« ne krasijo samo produkti s tematiko živali, pa smo ob prvi obletnici ponosno predstavili novo sodelovanje z organizacijo Animal Angels Slovenija. Naše donacije omenjenemu podjetju, prispevajo neposredno k njihovemu delu za zaustavitev nepravilnega ravnanja z živalmi in pomoči le tem.