fbpx

Od vsakega nakupa doniramo 1€ društvu Animal Angels Slovenija.

Donacija hrane društvu Animal Angels Slovenia

Predaja hrane se je zgodila pozno popoldne na čudovit sončen zimski dan. No, skoraj že pomladni. A vendar le je sonce zahajalo zgodaj, zato smo komaj ulovili zadnje sončne žarke, ki so pogreli nas in naša dva kosmatinca Zaro (levo) in Bonota (desno). Oba že dokaj v letih a še vedno zelo živahna in včasih tudi ubogljiva. 🙂

Kot obljubljeno, smo del prihodkov namenili dobrodelnemu društvu Animal Angles Slovenija, ki skrbi za pomoči potrebne živali in jim nudi podporo v obliki hrane, veterinarske pomoči ter iskanja dobrosrčnih ljudi, ki bi želeli posvojiti zapuščene živali. Svoje poslanstvo opravljajo ne le v Sloveniji temveč tudi v tujini in s tem naredijo veliko dobrega za živali, ki ne poznajo državljanstva in narodne pripadnosti, temveč le živijo kjer živijo in ni nobenega, ki bi jim lahko nudil ustrezno pomoč.

Hvala vam, dragi kupci, da ste v naši spletni trgovini naročali majice, nogavice, skodelice, blazine in druge smešne ter odštekane izdelke. Upamo, da imajo te personalizirani izdelki za vas ali vaše obdarjence velik pomen, hkrati pa ste omogočili, da skupaj podarimo nekaj, kar je nam in našim ljubljenčkom samoumevno a za nekatere nepogrešljivo.

Poleg večernega sonca nas je grela tudi misel, da nekaj kužkov nebo spalo lačnih. V spodnji galeriji vas vabimo, da si pogledate še nekaj trenutkov iz tega srečanja. Med drugim kako se Bono vztrajno izmika, saj mu pustolovski duh ne da miru, med tem ko se Zara ne pusti motiti in se mirno nastavlja bežečim (skoraj kot Bono) zadnjim sončnim žarkom.

Takih donacij bo prihodnje vedno več. Veselimo se vseh dogodivščin, ki jih bomo doživeli na poti. Zgodba nima srečnega konca, če ni del poslanstva pomoč drugim.

 

Vaš Ovittec.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja